930×122 CAPRA 5

albota

ȘOCANT ÎN ARGEȘ! O PROFESOARĂ RECLAMĂ CĂ A FOST BĂTUTĂ ÎN CLASĂ!

Incredibil! O profesoară de la Şcoala Gimnazială „Sanda Movilă” din comuna argeșeană Albota reclamă că ar fi fost bătută ieri de un coleg din cauza unui catalog!

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Presupusul agresor are 39 de ani, se numeşte Ştefăniţă Militaru și este profesor de sport la școala respectivă. Cea care spune că a fost victimă a agresiunii are tot 39 de ani, se numeşte Ecaterina Neguţ şi este profesoară de limba română.

Profesorul de sport ar fi agresat-o în sala de curs la clasa la care profesoara este dirigintă, sală în care Ecaterina Neguț urma să aibă o şedinţă cu părinţii. Ședința presupunea și prezența catalogului. Profesorul de sport ar fi lovit-o pentru că aceasta nu i-ar fi dat catalogul ca să treacă nişte note!

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Ecaterina Neguţ a depus plângere la Poliţie, iar doi inspectori şcolari au început astăzi o anchetă la școala din Albota, după cum ne-a informat inspectorul şcolar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu. Conform aceleiași surse, directorul şcolii, Ilie Ratea, spune că între cei doi nu au mai fost până acum altercaţii. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90