EcoMoto 930×122

politia

ȘOFER CU TUPEU PE BULEVARDUL REPUBLICII

Șofer cu tupeu pe bulevardul Republicii din Pitești. În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat peste 240 de amenzi, însumând aproape 60.000 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 23 de permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

Pe numele unor șoferi au fost făcute dosare penale. Este și cazul lui Cosmin G., în vârstă de 25 de ani, din Pitești. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, tânărul conducea un autoturism pe bulevardul Republicii deși avea permisul auto reținut pentru depășirea vitezei legale. Codul Penal pedepsește acest tip de infracțiune cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Cu dosar penal s-a ales și Adrian O., de 25 de ani, din comuna Buzoești, care, conform sursei citate, conducea un autoturism pe strada Viilor din orașul Costești fără să aibă permis auto. Infracțiunea pe care a comis-o este pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3