EcoMoto 930×122

auto

SPARGERI DE MAȘINI ÎN PITEȘTI. ANUNȚ DE LA POLIȚIE

Spargeri de mașini în Pitești. Anunț de la Poliție. În condițiile în care în ultima vreme numărul spargerilor de mașini și numărul furturilor din autoturisme s-au înmulțit în Pitești, Poliția Argeș vine cu recomandări pentru proprietarii de autovehicule.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

1.Nu lăsaţi în interiorul maşinii la vedere bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatură electronică, etc.) chiar dacă lipsiți pentru scurt timp.

2.În staţiile de alimentare cu carburanţi, pe timpul achitării contravalorii combustibilului, acţionaţi sistemul de închidere al uşilor.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

3.Pe perioada deplasării cu autoturismul (în special doamnele și domnișoarele) acţionaţi sistemul de închidere al uşilor (astfel veţi evita să vi se fure la semafor geanta din interiorul maşinii).

4.Când părăsiţi autoturismul, geamurile trebuie să fie întotdeauna închise complet.

5.Pe toate roţile autoturismului fixaţi dispozitive antifurt.

6.Inscripţionaţi numărul de înmatriculare al autoturismului pe obiecte uşor demontabile (casetofoane, baterii, componente exterioare, etc.). Acestea vor fi mai dificil de valorificat de către hoţi.

7.Atunci când părăsiţi autoturismul şi acţionaţi închiderea centralizată, asiguraţi-vă că portiera s-a închis. Cu ajutorul dispozitivelor electronice, infractorii pot bloca închiderea centralizată chiar dacă pare că telecomanda a activat-o.

8.Pentru eventuale reparaţii nu vă adresaţi atelierelor neautorizate sau meşterilor ocazionali. Se pot face mulaje după chei sau puteţi rămâne fără componente care funcţionau foarte bine.

Cel mai recent caz de spargere auto înregistrat în Pitești a fost cel de ieri, cu suspectul prins în flagrant delict. Detalii și imagini, AICI. Un alt caz despre care publicația noastră a scris s-a consumat în parcarea unui bloc din cartierul Războieni. Detalii, AICI. (Foto: Facebook)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3