EcoMoto 930×122

drum

TRANSFĂGĂRĂȘANUL VA FI ÎNCHIS

Transfăgărășanul (DN 7 C) se va închide. Ca în fiecare an, cel mai spectaculos drum al țării va intră în „hibernare” pe perioada sezonului rece și a primăverii. Închiderea este programată pentru sâmbătă, 1 noiembrie.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Mai exact, Transfăgărășanul va fi închis între kilometrii 104 (zona Piscul Negru) și 130+800 (cabana Bâlea Cascadă). Vor mai rămâne deschise tronsonul Bascov-Piscul Negru, în județul Argeș, și tronsonul cabana Bâlea Cascadă-intersecția cu DN 1, în zona Cârțișoara, în județul Sibiu. Urmează ca drumul să fie redeschis în întregime circulației rutiere abia pe 30 iunie anul viitor.

Amintim că, de mai multă vreme, există intenții ca pe acest drum să fie montate copertine împotriva căderilor de zăpadă și de pietre de pe versanți astfel încât Transfăgărășanul să poată fi folosit pe o perioadă mai lungă din an, nu doar patru luni ca acum. Deocamdată, însă, autoritățile nu au materializat nimic.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90