NOR CURIER 930X122

accident

    UPDATE: ACCIDENT CU TREI MAȘINI

    UPDATE: Șoferul de la volanul Loganului MCV, în vârstă de 62 de ani, din Pitești, nu a acordat prioritate, mașina lovind un alt Logan, condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani din județul Olt. La rândul lui, Loganul lovit a ricoșat într-un Opel Astra, condus de un piteștean de 34 de ani. Nimeni nu a fost rănit.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    Pitești: accident cu trei mașini. Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puține minute la ieșirea de pe A1 București – Pitești, în zona Carrefour. În timp ce ieșea din parcarea centrului comercial, șoferul unui Logan MCV nu a acordat prioritate de trecere altor două autoturisme, un Opel și o Dacia Logan. Mașinile au intrat în coliziune.

    Ca urmare a accidentului, dar și a vremii ploioase, circulația auto în zonă se desfășoară cu dificultate. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3