930×122 CAPRA 5

accident

    (VIDEO) UPDATE: ACCIDENT ÎN CURBĂ

    Accident în curbă. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 65B după Auchan Bradu, pe sensul de mers către comuna argeșeană Albota. Un autoturism Opel Insignia cu număr de Timiș a intrat într-un cap de pod de pe marginea drumului. Vom reveni cu amănunte.

    Citiți și: Ziua accidentelor cu victime! Un alt autoturism s-a răsturnat, lângă Zoo Pitești

    UPDATE: Ca în multe alte situații, și de această dată cauza accidentului este viteza. Șoferul nu a adaptat viteza la o curbă la stânga și a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un cap de pod din șanțul de pe marginea drumului. Mașina a fost avariată, dar, din fericire, conducătorul auto (în vârstă de 50 de ani, din județul Timiș) a scăpat teafăr și nevătămat. La fel și soția lui, pasager în autoturism. (Video și foto: Mihai Neacșu)

    Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90