Donaris 930 x 122

accident

    (VIDEO) UPDATE: ACCIDENT ÎN GĂVANA. FEMEIE LOVITĂ

    Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din cartierul piteștean Găvana. Potrivit primelor informații, un pieton ar fi fost lovit de un autoturism. Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă a ajuns la fața locului. Vom reveni cu amănunte.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    UPDATE: În accident a fost rănită o femeie. Femeia a căzut victimă imprudenței unui șofer. Aflat la volanul unui Volkswagen Golf, șoferul, în vârstă de 47 de ani, nu a acordat prioritate de trecere la intrarea pe bulevard de pe o altă stradă. Mașina a intrat în coliziune cu un Volkswagen Passat, al cărui șofer, o tânără de 18 ani, conducea regulamentar dinspre Găvana către Centru. În urma impactului, Passat-ul a ricoșat în alte autoturisme, parcate.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    Femeia accidentată, în vârstă de 61 de ani, a fost prinsă în timp ce se deplasa ca pieton printre mașinile parcate. Prezentând multiple traumatisme, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență. Atât cei doi șoferi, cât și femeia accidentată sunt din Pitești.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90