marți, 6 octombrie 2015, ora 17:35
Ultima oră EXCLUSIV! PITEȘTI: CÂT VA FI IMPOZITUL PE CASĂ, TEREN ȘI MAȘINĂ ÎN 2016 PSD-IȘTII ARGEȘENI VOR PUTEA VOTA ȘI ÎN BUCUREȘTI PROIECT: TICHETE DE 200 DE LEI PENTRU ELEVII DIN „ȘCOALĂ DUPĂ ȘCOALĂ” SELECȚIE PENTRU OCUPAREA UNUI POST LA SOCIETATEA APĂ CANAL ARGEȘEAN ÎN JURIUL CONCURSULUI MONDIAL AL DANSULUI NIVELUL DE RADIAȚII DIN CÂMPULUNG, INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ EXPOZIȚIE MILITARĂ ÎN PIAȚA „VASILE MILEA” BILETE IEFTINE PENTRU TOATĂ LUMEA LA ROMÂNIA-FINLANDA RUXANDRA MACHE: FRUMUSEŢEA NATURALĂ, VEDETA SEZONULUI ÎN MAKE-UP LICEENI DIN MIOVENI, FUNCȚIONARI PUBLICI PENTRU O ZI
Sunteți aici:
Home / Știri / Știri / Vine vremea rea! Argesul este sub cod galben de ploi si vijelii valabil pana maine seara!
Vine vremea rea! Argesul este sub cod galben de ploi si vijelii valabil pana maine seara!

Vine vremea rea! Argesul este sub cod galben de ploi si vijelii valabil pana maine seara!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de răcire accentuată şi instabilitate atmosferică pentru toata ţara, valabilă în intervalul marţi, ora 10.00 – miercuri, ora 18.00 .

În intervalul menţionat, vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, izolat căderi de grindină şi averse care vor avea şi caracter torenţial, mai spun meteorologii.

In Arges, vremea va deveni instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate şi se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului şi averse însemnate cantitativ. Temperatura maximă, în scădere, se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade. Miercuri, vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă.

 

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

V-ar mai putea interesa și:
poluare
Poluarea de la Cotmeana, eliminata

fenomen
Fenomen rar pe cerul României

POSTA
Şef nou la Poşta din Argeş

Închide