marți, 4 august 2015, ora 12:38
Ultima oră TURC REȚINUT ÎN PITEȘTI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE PRIN METODA „ACCIDENTUL” FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR „CARPAȚI”, ÎN MIOVENI ALARMANT! ÎN PITEȘTI, O MULȚIME DE ACCIDENTE CU PIETONI ÎN ARGEȘ SUNT ZECI DE MII DE PERSOANE CU HANDICAP PREȘEDINTELE TECĂU, LA PRIMUL RAPORT DACIA, ANGAJATOR DE TOP A CRESCUT NUMĂRUL COPIILOR CU PĂRINȚI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE AZI SE OPREȘTE APA PE DOUĂ STRĂZI DIN BASCOV PITEȘTI: CURS DE EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE LA SUPERLATIV ÎN PITEŞTI: NORTH LUXURY FITNESS (VIDEO)
Sunteți aici:
Home / Știri / Știri / Vine vremea rea! Argesul este sub cod galben de ploi si vijelii valabil pana maine seara!
Vine vremea rea! Argesul este sub cod galben de ploi si vijelii valabil pana maine seara!

Vine vremea rea! Argesul este sub cod galben de ploi si vijelii valabil pana maine seara!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de răcire accentuată şi instabilitate atmosferică pentru toata ţara, valabilă în intervalul marţi, ora 10.00 – miercuri, ora 18.00 .

În intervalul menţionat, vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, izolat căderi de grindină şi averse care vor avea şi caracter torenţial, mai spun meteorologii.

In Arges, vremea va deveni instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate şi se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului şi averse însemnate cantitativ. Temperatura maximă, în scădere, se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade. Miercuri, vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă.

 


Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Raportează-ne o ştireV-ar mai putea interesa și:
poluare
Poluarea de la Cotmeana, eliminata

fenomen
Fenomen rar pe cerul României

POSTA
Şef nou la Poşta din Argeş

Închide