930×122 CAPRA 5

roaming

Va fi posibil? Roaming cu până la 90% mai ieftin!

Agenţia de presă Reuters citează un document redactat de Comisia Europeană privind o propunere legislativă prin care se vrea reducerea tarifelor de roaming cu până la 90%, propunere înaintată de comisarul european pentru Agenda Digitală, Neelie Kroes.

Această informaţie a stârnit imediat opoziţia vehementă a companiilor de telefonie mobilă, deoarece dacă propunerea va fi adoptată veniturile operatorilor de telecom vor fi puternic afectate. Uniunea Europeană doreşte o piaţă uniformă pentru serviciile de telecom, care să acopere toate cele 28 de state membre. “Am adus câteva îmbunătăţiri de natură tehnică de-a lungul verii, care ne vor ajuta să ne atingem obiectivul în curs pentru o piaţă telecom singulară”, declară Ryan Heath, purtătorul de cuvânt al comisarului european.

Se pare că directorii executivi ai Orange, Telecom Italia şi Telefonica, precum şi un oficial al Deutsche Telekom s-au întâlnit cu Neelie Kroes, comisarul european pentru Agenda Digitală, pentru a-şi exprima îngrijorările cu privire la propunerea acesteia din urmă. Pentru ca propunerea să se transforme în lege este nevoie de aprobarea celor 28 de state membre ale Uniunii și a Parlamentului European. Comisarul european îşi va dezvălui propunerile pe 10 septembrie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3