New Profesional Consult 930 x 122

cfr

(VIDEO, PITEȘTI) CFR, MAREA SPOIALĂ, MAREA RUȘINE NAȚIONALĂ

Vestea că trupul neînsuflețit al Regelui Mihai va ajunge cu trenul, iar nu cu mașina, de la București la Curtea de Argeș i-a lovit în moalele capului “pătrat” pe birocrații incompetenți de la Ministerul Transporturilor și CFR.

Citiți și: S-au trezit cu poliția pe cap!

Treziți din obișnuita și nesimțita lor moțăială, birocrații de la Căile Ferate au fluierat adunarea. Ordin pe „unitate”: spoiți totul!

Armata de muncitori de la CFR, pe care altfel nu-i vezi cu anii la asemenea acțiuni, dau cu mătura, spală, schimbă becuri, adună gunoaie, dau cu vopsea, calcă buruienile din paleolitic în picioare.

Citiți și: Ceferiștii declanșează greva! Călătorii vor fi afectați

Nu doar în București și nu doar în Curtea de Argeș, acolo unde incapabilii de la CFR și-au trimis oamenii ca să trudească, superficial, în dorul lelii, întru cosmetizarea dezastrului de la Gara Regală (despre soarta amară a gării puteți citi AICI). Și în Pitești.

Minune! Este reacția pe care au avut-o azi-dimineață piteștenii de pe strada Calea Bascovului, din Ceair. După ani și ani (nu e refrenul unui cântec!), vopsea proaspătă a acoperit rugina de la barierele de cale ferată din zona CNCD.

Trenul regal cu trupul neînsuflețit al Majestății Sale va trece și pe aici, motiv pentru care Marea Spoială a scos din depozitele CFR găleți cu vopsea și mici fanioane tricolore, arborate pe canton.

În alte vremuri, barierele CFR de pe Calea Bascovului luceau în fiecare an. Acum, doar când moare un rege.

Amintim că, pe 16 decembrie 2017, sosirea în Gara Pitești a trenului regal cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai este programată pentru ora 16:46 (subiectul pe larg, AICI).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3