Kaia 930 x 120

regele mihai

ADIO, MAJESTATE! TRENUL REGAL AJUNGE ÎN PITEȘTI

Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale anunță o actualizare a programului funeraliilor regale. Vă prezentăm partea de program de sâmbătă, 16 decembrie 2017, care privește Argeșul.

Citiți și: (GALERIE FOTO) FOSTUL PRINCIPE NICOLAE, LA PARASTASUL PENTRU REGELE MIHAI

La ora 14:40, sicriul cu corpul neînsuflețit al Majestății Sale Defuncte Regelui Mihai I va fi transportat cu Trenul Regal de la Bucureşti la Curtea de Argeş. Vor călători în Trenul Regal Majestatea Sa Custodele Coroanei și membrii Familiei Regale a României. Prezenţa presei și a publicului va fi permisă la Gara Regală Băneasa.

Trenul Regal va circula cu viteză redusă în următoarele localități: Chitila (ora 14:51) – Titu (ora 15:41) – Pitești (ora 16:46). Toți cei care vor dori să aducă un ultim omagiu Majestății Sale Defuncte Regelui Mihai I sunt așteptați în gara orașului lor.

Citiți și: (VIDEO) ADIO, MAJESTATE! ACUM: GARA PITEȘTI, PLINĂ OCHI

Trenul Regal va ajunge la Gara Regală din Curtea de Argeş la ora 17:30. Cortegiul funerar se va deplasa de la gară la Catedrala Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș. Prezenţa presei și a publicului va fi permisă la Gara din Curtea de Argeş.

La ora 17:50 va avea loc slujba de îngropare a Regelui Mihai I în Catedrala Mănăstirii Curtea de Argeş. La ora 18:20, sicriul va fi purtat într-o procesiune pe jos către Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală. La ora 18:40 va avea loc ceremonia religioasă a îngropării în Noua Catedrală Arhiespiscopală şi Regală.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90