New Profesional Consult 930 x 122

funeralii regale

(VIDEO) ADIO, MAJESTATE! ACUM: GARA PITEȘTI, PLINĂ OCHI

Adio, Majestate! Trenul Regal care transportă sicriul cu trupul neînsuflețit al Majestății Sale Regele Mihai I este așteptat să treacă în minutele următoare prin Gara Pitești.

Citiți și: (GALERIE FOTO) FOSTUL PRINCIPE NICOLAE, LA PARASTASUL PENTRU REGELE MIHAI

Mii de persoane, de toate vârstele, de la seniori până la copii, au venit în Gara Pitești pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai, pe ultimul său drum către Curtea de Argeș, acolo unde va avea loc ceremonia religioasă de înhumare în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală.

https://www.youtube.com/watch?v=W0cqE3wI9Co&feature=youtu.be

Citiți și: (VIDEO) ACUM, GARA PITEȘTI: MULȚIME DE OAMENI, APLAUZE PENTRU REGE

Programat să treacă prin Gara Pitești la ora 16:46, Trenul Regal are o întârziere de aproximativ 30 de minute după ce plecarea din Gara Regală Băneasa a avut loc în jurul orei 15. Vom reveni cu amănunte și imagini de la fața locului.

Amintim că odată ce Trenul Regal va ajunge la Gara Regală din Curtea de Argeş, cortegiul funerar se va deplasa de la gară la Catedrala Arhiepiscopală și Regală.

În Catedrala Mănăstirii Curtea de Argeş va avea loc slujba de îngropare a Regelui Mihai I.

Apoi, sicriul va fi purtat într-o procesiune pe jos către Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, procesiune urmată de ceremonia religioasă a îngropării în Noua Catedrală Arhiespiscopală şi Regală. Se vor executa 21 de salve de tun.

Pentru funeraliile regale de astăzi în municipiul Curtea de Argeș sunt mobilizaţi peste 500 de jandarmi, poliţişti şi pompieri, cu posibilitate de suplimentare în functie de situaţie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90