930 x122 grota rece

regele mihai

    REGELE MIHAI A MURIT

    Regele Mihai a murit. Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui.

    Citiți și: (GALERIE FOTO) FOSTUL PRINCIPE NICOLAE, LA PARASTASUL PENTRU REGELE MIHAI

    Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață astăzi, 5 decembrie 2017, la ora 13 (ora României), la reședința lui privată din Elveția. Avea 96 de ani.

    Mâine, 6 decembrie 2017, va fi făcut public în detaliu programul funeraliilor.

    Citiți și: (VIDEO) ADIO, MAJESTATE! ACUM: GARA PITEȘTI, PLINĂ OCHI

    Trupul neînsuflețit al Regelui va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș din Sinaia, iar ulterior, pentru două zile, în Sala Tronului din Palatul Regal de pe Calea Victoriei din București. Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Patriarhală, iar înmormântarea, în Curtea de Argeș, în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.

    Începând de mâine, cărți de condoleanțe vor fi deschise la Castelul Peleș din Sinaia și la Palatul Regal și Palatul Elisabeta din Capitală. Cărțile de condoleanțe se vor afla la dispoziția publicului timp de 40 de zile.

    Toți cei care vor să depună flori, jerbe sau coroane o pot face tot de mâine la Palatul Regal de pe Calea Victoriei, în fața intrării principale.

    Vă propunem o rememorare a discursului exemplar și istoric pe care Regele l-a rostit pe 25 octombrie 2011 în Parlamentul României:

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3