NOR CURIER 930X122

colegiul național i.c. brătianu

ELEVĂ DE LA ”BRĂTIANU”, CALIFICARE INTERNAȚIONALĂ

Elevă de la ”Brătianu”, calificare internațională. În Botoșani s-au desfășurat în această lună Olimpiada Națională de Limbi Clasice – limba latină și concursul Certanem Ovidianum Ponticum.

Citiți și: Denisa, eleva-minune care a adus aurul în Pitești! „Am plâns de bucurie!”

Argeșul a fost reprezentat de un lot format din 11 elevi, coordonat de profesoara Carmina Bănică, de la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș.

Elevii argeșeni s-au întors acasă cu premii, remarcându-se în acest sens Silvia-Mihaela Popescu (foto medalion), elevă în clasa a X-a la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești. Ea a obținut și o calificare la concursul internațional Certanem Ovidianum Sulmonense, care va avea loc în 2020 în Sulmona (Italia).

Citiți și: Exclusiv. Remarcabil! Elevă de la Colegiul „Zinca Golescu”, performanță de aur!

Nu mai puțin de 8 ore au durat olimpiada, concursul și proba pentru calificarea la Sulmona, toate, într-o singură zi. Iată rezultatele elevilor argeșeni:

1.Silvia-Mihaela Popescu, Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești:

-premiul I la Olimpiada Națională de Latină;

-premiul I la concursul Certanem Ovidianum Ponticum;

-locul IV la proba de baraj și calificare la Sulmona;

-premiul Corint pentru cea mai documentată lucrare. Silvia-Mihaela este pregătită de Gheorghița Cucu.

2.Virgil Buceloiu, clasa a VIII-a, Liceul Tehnologic “Petre Ionescu Muscel” din comuna Domnești – premiul III la Olimpiada Națională de Latină. Este pregătit de Aura Voica.

3. Vasilica-Andreea Ogradă, clasa a IX-a, Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș – premiu special. Eleva este pregătită de Carmina Bănică.

Felicitări pentru rezultate și mult succes!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3