New Profesional Consult 930 x 122

colegiul național i.c. brătianu

ELEVĂ DE LA ”BRĂTIANU”, CALIFICARE INTERNAȚIONALĂ

Elevă de la ”Brătianu”, calificare internațională. În Botoșani s-au desfășurat în această lună Olimpiada Națională de Limbi Clasice – limba latină și concursul Certanem Ovidianum Ponticum.

Citiți și: Ziua Copilului, sărbătorită la Colegiul ”Ion C. Brătianu” printr-un maraton de activități

Argeșul a fost reprezentat de un lot format din 11 elevi, coordonat de profesoara Carmina Bănică, de la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș.

Elevii argeșeni s-au întors acasă cu premii, remarcându-se în acest sens Silvia-Mihaela Popescu (foto medalion), elevă în clasa a X-a la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești. Ea a obținut și o calificare la concursul internațional Certanem Ovidianum Sulmonense, care va avea loc în 2020 în Sulmona (Italia).

Citiți și: Colegiul Național Ion C. Brătianu are un nou director

Nu mai puțin de 8 ore au durat olimpiada, concursul și proba pentru calificarea la Sulmona, toate, într-o singură zi. Iată rezultatele elevilor argeșeni:

1.Silvia-Mihaela Popescu, Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești:

-premiul I la Olimpiada Națională de Latină;

-premiul I la concursul Certanem Ovidianum Ponticum;

-locul IV la proba de baraj și calificare la Sulmona;

-premiul Corint pentru cea mai documentată lucrare. Silvia-Mihaela este pregătită de Gheorghița Cucu.

2.Virgil Buceloiu, clasa a VIII-a, Liceul Tehnologic “Petre Ionescu Muscel” din comuna Domnești – premiul III la Olimpiada Națională de Latină. Este pregătit de Aura Voica.

3. Vasilica-Andreea Ogradă, clasa a IX-a, Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș – premiu special. Eleva este pregătită de Carmina Bănică.

Felicitări pentru rezultate și mult succes!

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90