New Profesional Consult 930 x 122

autorizaţie

O NOUĂ ETAPĂ LA TRIBUNAL ÎN CAZUL BLOCULUI DE PE VARIANTA GĂVANA

O nouă înfățișare în procesul în care se cere anularea autorizației de construire emisă de municipalitatea piteșteană pentru un bloc de pe strada Mircea Eliade din Găvana a avut loc pe 27 decembrie 2019 la Tribunalul Argeș.

Citiți și: Apare o nouă taxă!

Cu această ocazie, Cristian și Carmen Silvia Stan, vecini ai blocului, dar și firma Perfect Argbuilding SRL au devenit părți în dosar, anterior aceștia fiind doar intervenienți.

Următoarea înfățișare a fost stabilită pentru 23 ianuarie 2020.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

„Respinge cererea de intervenţie forţată formulată în temeiul art.68 NCPC a Inspectoratului de Stat în Construcţii IRC Sud Muntenia ca inadmisibilă. Califică cererea formulată de SC Perfect Argbuild SRL ca fiind cerere de intervenţie voluntară accesorie în favoarea pârâţilor Căunei.

Admite cererile de intervenţie voluntare accesorii formulate de SC Perfect Argbuild SRL şi Carmen Silvia Stan şi Crisitan Stan, în principiu. Se vor face menţiunile corespunzătoare în conceptă, iar intervenienţii devin parte şi preiau procedura în starea în care se află.

Se va stabili termen pentru continuarea judecăţii: 23 ianuarie 2020. Se citează părţile. Cu drept de recurs odată cu fondul” – este hotărârea Tribunalului Argeș, publicată pe 27 decembrie 2019.

Amănunte despre înfățișarea anterioară, în care soții Cristian și Carmen Silvia Stan și firma Perfect Argbuilding SRL au fost introduși în proces, însă în calitate de intervenienți, AICI.

Amintim că o primă înfățișare în acest proces, în care Instituția Prefectului – Județul Argeș cere anularea autorizației de construire emisă de municipalitatea piteșteană pentru blocul respectiv, a avut loc pe 7 noiembrie 2019. Până la soluționarea cauzei, autorizația de construire este suspendată de drept, potrivit legii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90