EcoMoto 930×122

autorizaţie

TRIBUNALUL ARGEȘ, DECIZIE ÎN CAZUL BLOCULUI DIN GĂVANA CU AUTORIZAȚIA SUSPENDATĂ

La Tribunalul Argeș a avut loc astăzi o a doua înfățișare în procesul în care se cere anularea autorizației de construire emisă de municipalitatea piteșteană pentru un bloc de pe strada Mircea Eliade din Găvana.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Pentru înfățișarea de astăzi, în proces au mai fost introduși, în calitate de intervenienți, vecini ai blocului (Cristian și Carmen Silvia Stan), dar și firma Perfect Argbuilding SRL, societate care l-ar avea ca administrator pe fiul lui Gheorghe Florescu Căunei (beneficiarul blocului), potrivit www.listafirme.ro.

„Dispune introducerea în cauză ca potenţiali intervenienţi în interesul reclamantei a numiţilor Silvia Stan Carmen şi Cristian Stan şi SC Perfect Argbuilding SRL”, arată instanța.

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

Pe de altă parte, magistrații de la Tribunalul Argeș au decis din nou să amâne pronunțarea, de această dată pentru ziua de 27 decembrie 2019. AICI, detalii despre prima amânare.

Amintim că o primă înfățișare în acest proces, în care Instituția Prefectului – Județul Argeș cere anularea autorizației de construire emisă de municipalitatea piteșteană pentru blocul respectiv, a avut loc pe 7 noiembrie 2019. Până la soluționarea cauzei, autorizația de construire este suspendată de drept, potrivit legii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90