bloc

TRIBUNALUL A DECIS ÎN CAZUL BLOCULUI DIN GĂVANA CU AUTORIZAȚIA SUSPENDATĂ

Tribunalul a decis în cazul blocului din Găvana cu autorizația suspendată. Magistrații de la Tribunalul Argeș au decis amânarea cauzei pentru data de 19 decembrie 2019.

Citiți și: Video/Pitești: Stradă din Nord, blocată de două luni de o lucrare marca Termo Calor Confort

O primă înfățișare în acest proces, în care Instituția Prefectului – Județul Argeș cere anularea autorizației de construire emisă de municipalitatea piteșteană pentru blocul respectiv, a avut loc pe 7 noiembrie 2019. Însă, până la soluționarea cauzei, autorizația de construire se suspendă de drept, potrivit legii.

Deși, teoretic, lucrările trebuiau sistate odată cu începerea procesului, la blocul din Găvana muncitorii și-au văzut în continuare de treabă (detalii, AICI). Beneficiarul proiectului știa că nu mai are voie să desfășoare niciun fel de lucrare la imobilul de pe strada Mircea Eliade. Acest fapt ne-a fost precizat de Tribunalul Argeș și recunoscut, telefonic, și de arhitectul-șef al orașului, Cătălin Ghiță.

Citiți și: În sfârșit! Se montează stâlpișori pe trotuarele de pe strada Mircea Eliade

Autoritățile piteștene au fost neputincioase sau neinteresate să rezolve această situație. Mai multe amănunte despre lentoarea cu care a intervenit municipalitatea, AICI.

Instituția Prefectului – Județul Argeș a mers pe 16 august 2019 în instanța de contencios administrativ, la Tribunalul Argeș, împotriva beneficiarului (notarii Mariana Căunei și Gheorghe Florescu Căunei), a Primăriei Pitești și a Inspectoratului de Stat în Construcții. 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441