Kaia 930 x 120

coronavirus

(VIDEO) DEZINFECȚIE CU CLOR PE STRĂZILE PITEȘTIULUI

„Acțiunea de dezinfectare în municipiul Pitești a început la ora 3 dimineața și s-a efectuat în toate cartierele. Ea continuă și la această oră”, anunță Primăria.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

„S-a folosit substanță specială pe bază de clor, autorizată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș”, precizează sursa citată.

https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiPitesti/videos/1438899062957615/

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Director, pensionat din Poliție! Cine îi ia locul

„În baza planului de măsuri adoptat de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Pitești pentru a limita pericolul infecției cu COVID-19, continuăm procedurile de dezinfectare a întregului oraș.

În dimineața zilei de 31 martie 2020, de la ora 3 și până la ora 9, echipe ale societăților Primăriei Municipiului Pitești vor acționa pedestru, cu atomizoare conținând substanță dezinfectantă.

De asemenea, vor fi folosite utilaje de dimensiuni mari și mici, multifuncționale cu perii, cu ajutorul cărora se vor spăla atât străzile principale, cât și aleile și străzile din cartiere”, anunța ieri Primăria Pitești (AICI, subiectul pe larg).

Tot ieri Primăria a informat că dispensere cu gel dezinfectant vor fi achiziționate și montate la fiecare scară de bloc: „S-au constituit circa 40 de echipe care se vor deplasa în teren, vor asigura instalarea și, pe bază de proces verbal, le vor preda președinților de asociații dispenserele și soluțiile dezinfectante.

De asemenea, urmează a fi efectuată și dezinfectarea lifturilor, a casei scărilor și a altor spatii comune pentru blocurile de locuințe menționate anterior, acțiune care va fi anunțată în prealabil” (amănunte, AICI). 

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3