NOR CURIER 930X122

restrictii trafic

    Restricții rutiere impuse în traficul din Argeș

    Începând de astăzi, 26.11.2021, pe drumul județean DJ 703K Mărăcineni (DN 73) – Budeasa – Valea Mărului (DJ 703I) au fost instituite restricții de tonaj pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 16 tone.

    Citiți și: Atenție, șoferi! Vor fi restricții de trafic în Pitești!

    Măsura a fost impusă de Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș, în calitate de administrator al drumului, care a constatat că drumul a fost degradat ca urmare a intensificării traficului greu ce transportă materiale pentru lucrările de la tronsonul 5 al autostrăzii Pitești – Sibiu, și având în vedere că drumul nu mai poate asigura capacitatea portantă necesară pentru un trafic cu tonaj mai mare de 16 tone.

    În acest sens, Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș a fost sesizată de Primăria Budeasa care a reclamat faptul că pe drumul județean sunt zone cu burdușiri ale suprafeței carosabile ce pun în pericol siguranța traficului rutier.

    Citiți și: Argeș: Restricții de trafic. Ce drumuri sunt vizate

    Foto descriptiv

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3