NOR CURIER 930X122

incendiu

Incendiu de proporții în Argeș! Case și anexe mistuite de flăcări!

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu violent izbucnit în localitatea Popești.

Citiți și: Exclusiv! Breaking: A fost panică la Argeș Mall! Sute de oameni evacuați

La fața locului au intervenit pompierii de la Secția Costești și Punctul de Lucru Izvoru, alături de autoritățile locale, au intervenit în localitatea Popești cu trei autospeciale pentru stins incendii, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, o cisterna cu apă și un buldoexcavator, în cazul unui incendiu violent întețit de vânt, care s-a manifestat în două gospodării, transmite ISU Argeș.

Potrivit aceleiași surse, la prima proprietate, flăcările au distrus o anexă din paiantă, acoperișul unei locuințe pe circa 80 mp și vegetație și gunoi menajer din curte.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

La a doua proprietate, au ars o anexă construită din lemn, un fânar construit din paiantă, acoperișul unei locuințe pe aproximativ 80 mp și 10 anvelope.

La ambele proprietăți au mai fost afectate și elemente de mobilier, aparate electrice și electrocasnice.

Din fericire nu au fost victime ale incidentului, locatarii fiind evacuați de către vecini, după ce au sesizat incendiul.

Incendiul este posibil să fi plecat de la o grămadă de gunoi menajer lăsată nesupravegheată după ardere.

Foto descriptiv: B1TV

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3