EcoMoto 930×122

cânepă

Incredibil ce a pățit acest bărbat după ce a băut un ceai!

Incredibil ce a pățit acest bărbat după ce a băut un ceai!

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

Un bărbat a rămas fără permis, fără loc de muncă și este trimis în judecată după ce ar fi fost depistat sub influența substanțelor interzise la volan.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că nu a consumat niciodată droguri, dar că a băut ceai din cânepă cumpărat de la farmacie ca și antiinflamator, arată Ziare.com.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La un control al poliției a ieșit pozitiv pentru consum de canabis, fiind trimis în judecată pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, pentru care riscă închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă.

Bărbatul le-a spus procurorilor că a consumat aceea substanţă, care are în conţinutul său drog, nu pentru că ar fi consumator de droguri ci pentru a-şi trata durerile de care suferă. A prezentat drept dovadă prospectul ceaiului de cânepă în care este prezentată substanţa depistată în urină. A susținut că a consumat ceaiul la recomandarea unui farmacist.

Bărbatul a completat că muncea la o firmă de pompe funebre unde a dobândit o fractură de menisc.

Acesta a cerut, fără succes, judecătorului de cameră preliminară să se dispună restituirea cauzei la parchet pentru a se dispune soluția de clasare.

Detalii, AICI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3