pizzeria sapori  930 122

publitrans

Pitești: Mesaj deosebit de important de la Publitrans! ,,E o înșelăciune!”

Pitești: Mesaj deosebit de important de la Publitrans! ,,E o înșelăciune!”

Citiți și: Anunț deosebit de important de la Publitrans: Se fac angajări

Pe rețelele de socializare a apărut o informație falsă prin care se anunța că Publitrans lansează un card de transport ce oferă acces nelimitat la toate mijloacele de transport din oraș pentru o perioadă de 6 luni.

Potrivit mesajului, 500 de carduri sunt disponibile, iar această ofertă este valabilă pentru un număr limitat de pasageri norocoși.

Citiți și: Pitești: Mare atenție! Program modificat pentru autobuzele Publitrans

Iată mesajul:

,,Felicitări, locuitori ai Piteștiului!

Aveți o oportunitate unică de a obține un nou card de transport limitat de la compania de transport lider din Pitești – Publitrans 2000 S.A.!

Compania Publitrans sărbătorește lansarea noului card de transport care asigură acces nelimitat la toate mijloacele de transport public din Pitești timp de 6 luni. Am emis doar 500 de carduri limitate pentru pasagerii noștri dragi!

Pentru a deveni candidat pentru acest card, vă rugăm să participați la un scurt sondaj și să răspundeți la câteva întrebări. Aceasta ne va ajuta să îmbunătățim serviciile noastre și să facem transportul în Pitești și mai convenabil pentru dumneavoastră.

Completați formularul și confirmați că sunteți o persoană reală – și veți avea șansa de a deveni proprietarul noului card Publitrans!

Grăbiți-vă! Numărul de carduri este limitat!„, este mesajul eronat de pe rețelele de socializare.

Publitrans transmite, oficial, următorul mesaj:

,,Înșelăciune în numele Publitrans 2000. Nu accesați link-ul postat pe „Card transport public Pitesti”

Societatea Transport Public Local Pitești avertizează asupra unei înșelăciuni referitoare la achiziționarea unui card de călătorii.

Având în vedere postările făcute în rețeua de socializare Facebook  „Card de transport public Pitești societatea Publitrans 2000 aduce la cunoștință publicului călător ca acesta reprezintă un fals. Vă rugăm sa nu accesați link-ul menționat în anunț.”

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90