New Profesional Consult 930 x 122

avion_zlin

Super demonstratii aviatice la Geamana

Pitesti. 14 mai. 2010.
Sambata, 15 mai, Aeroclubul “Henri Coanda” Pitesti, unitate teritoriala a Aeroclubului României, aniverseaza 60 de ani de existenta. Evenimentul va fi sarbatorit printr-un miting aviatic care va dura o ora si jumatate si care include acrobaţii aeriane cu avioane si planoare, zboruri demonstrative cu aeronave ultrausoare motorizate, balon cu aer cald, salturi cu parasuta. Demonstraţia se va desfasura cu participarea membrilor „Hawks of Romania”, precum si a componenţilor Loturilor Judeţene si Naţionale de Zbor cu Motor, Planor si Parasutism. Mitingul aerian va incepe de la ora 11.00, iar accesul publicului va fi liber.
Aeroclubul Romaniei, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor si Infrastucturii, are 17 aerodroame teritoriale in intreaga ţara, este unitate de pregatire si perfecţionare a personalului aeronautic civil, precum si structura sportiva de performanţa cu profil aeronautic. De asemenea, este organizaţie de pregatire autorizata pentru obţinerea unor categorii de calificari aeronautice si are atribuţiuni in domeniul certificarii / autorizarii anumitor categorii de tehnica aeronautica.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90