New Profesional Consult 930 x 122

masini

Decizie privind parcarea mașinilor de marfă și transport persoane în Pitești

Decizie privind parcarea mașinilor de marfă și transport persoane în Pitești.

Citiți și: Primăria Pitești a ridicat mașinile ilegal!

Unul din punctele de pe ordinea de zi a ședinței de săptămâna aceasta a Consiliului Local Pitești, se referă la parcarea mașinilor de marfă și transport persoane în oraș.

Primăria Pitești a elaborat un proiect de hotărâre prin care se interzice parcarea în cele patru parcări speciale amenajate în municipiu a mașinilor de transport persoane cu masa mai mare de 3 tone, respectiv a celor de transport marfă mai mari de 2 tone, dacă nu achită tarifele stabilite printr-o hotărâre anterioară.

Citiți și: Poliția Română își cumpără mașini puternice

S-a luat această decizie deoarece, în urma controalelor făcute de către Poliția Locală, s-a constatat că nu se achitase tariful de parcare pentru toate mașinile. Tariful a fost stabilit la 100 de lei pe lună pentru fiecare autovehicul, iar suprafața totală a parcărilor special amenajate pentru aceste mașini este de peste 3.200 mp.

De asemenea, se menține interdicția parcării acestor mașini în parcările publice, de reședință sau pe trotuare ori spații verzi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Theo spune:

    Valcea a scapat de toti cei care parcheaza aiurea.Amenzi la greu,ridicarea masinii….

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441