masini

Decizie privind parcarea mașinilor de marfă și transport persoane în Pitești

Decizie privind parcarea mașinilor de marfă și transport persoane în Pitești.

Citiți și: Surpriză de la Primăria Pitești cu privire la impozitul pe autovehicule

Unul din punctele de pe ordinea de zi a ședinței de săptămâna aceasta a Consiliului Local Pitești, se referă la parcarea mașinilor de marfă și transport persoane în oraș.

Primăria Pitești a elaborat un proiect de hotărâre prin care se interzice parcarea în cele patru parcări speciale amenajate în municipiu a mașinilor de transport persoane cu masa mai mare de 3 tone, respectiv a celor de transport marfă mai mari de 2 tone, dacă nu achită tarifele stabilite printr-o hotărâre anterioară.

Citiți și: O parcare și un nou loc de joacă vor fi amenajate în Pitești

S-a luat această decizie deoarece, în urma controalelor făcute de către Poliția Locală, s-a constatat că nu se achitase tariful de parcare pentru toate mașinile. Tariful a fost stabilit la 100 de lei pe lună pentru fiecare autovehicul, iar suprafața totală a parcărilor special amenajate pentru aceste mașini este de peste 3.200 mp.

De asemenea, se menține interdicția parcării acestor mașini în parcările publice, de reședință sau pe trotuare ori spații verzi.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Theo spune:

    Valcea a scapat de toti cei care parcheaza aiurea.Amenzi la greu,ridicarea masinii….


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441