New Profesional Consult 930 x 122

IJJ Argeș

Meciul C.S. Mioveni – F.C. Hermannstadt se va juca cu spectatori. Jandarmii în acțiune pentru asigurarea ordinii

Meciul C.S. Mioveni – F.C. Hermannstadt se va juca cu spectatori. Jandarmii în acțiune pentru asigurarea ordinii

Citiți și: Uluitor! Iată cine poate anula meciul FC Argeș – Dinamo!

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, alături de celelalte instituții competente, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, cu ocazia desfășurării meciului de baraj, dintre echipele C.S Mioveni și F.C. Hermannstadt. Meciul de fotbal va avea loc sâmbătă, 29 mai a.c., începând cu ora 15:30, pe stadionul orășenesc Mioveni.

În conformitate cu legislația în vigoare, numărul spectatorilor nu va depăși 25% din capacitatea maximă a stadionului, iar participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Citiți și: Pitești. Super eveniment în Lunca Argeșului

Pe timpul desfășurării competiției sportive, spectatorii trebuie să păstreze o distanță minimă de 1,5 metri unul față de celălalt, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

IJJ Argeș reamintește suporterilor următoarele:

– Legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

– Este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.

– Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților.

– Spectatorilor le este interzis să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

– Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive;

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3