930×122 POSADA 5

tofan

Tofan o persiflează pe Gorghiu și îi transmite că nu îi lasă locul ”omului de casă”, Coteț

Tofan o persiflează pe Gorghiu și îi transmite că nu îi lasă locul ”omului de casă”, Mihai Coteț.

Citiți și: Tofan, atac frontal la noua conducere a PNL Argeș?

Într-un comunicat de presă trimis de Gelu Tofan, acesta lasă să se înteleagă că nu va renunța sub nicio formă la scaunul de viceprimar.

Tofan declara, în exclusivitate pentru ePitești.ro, că nu se va retrage din funcție, chiar dacă Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, a spus că va avea o discuție cu acesta pentru a-l face să înțeleagă că nu ar mai avea sprijinul său pentru funcția de viceprimar.

Totodată, Gorghiu vrea să-și instaleze ”omul de casă” în locul lui Tofan. Vorbim de Mihai Coteț care a fost deja ”uns” în funcția de președinte interimar al PNL Pitești. Acesta a fost mângâiat părintește de Gorghiu pe frunte pentru loialitatea sa, dar nu le va fi chiar ușor să-l dea jos pe actualul viceprimar PNL. Aici, toate calculele și cum poate fi ”răsturnat” Tofan – Pitești: Cum face Gentea pe ”arbitrul” și cum e Tofan (cam) greu de „ucis”!

În ședința Biroului Permanent Județean Argeș din data de 20 ianuarie 2022, senatoarea Alina Gorghiu a ”decapitat” oamenii lui Miuțescu rămași în partid, dizolvând organizația municipală a PNL Pitești.

COMUNICAT DE PRESĂ – GELU TOFAN

”În urma ședinței Biroului Permanent Județean Argeș din data de 20 ianuarie 2022 și a transmiterii în media a unui comunicat de presă privind dizolvarea organizației municipale a PNL Pitești, doresc să subliniez următoarele:

Sunt membru de partid din anul 1992, de pe vremea în care eram student la Galați. Am decis să mă implic mai mult în viața politică și administrativă în vara anului 2013.

Astfel, în 2016 am devenit prim-vicepreședinte al PNL Pitești, în 2017 purtător de cuvânt, iar în 2021 președinte ales al organizației municipale a partidului. Am făcut un pas în lateral și m-am autosuspendat pentru a nu crea probleme de imagine partidului, dar asta nu înseamnă nici că sunt vinovat, nici că am renunțat la funcția în care am fost ales cu majoritate.

Am reușit, împreună cu colegii mei, crearea unei echipe performante la nivel de PNL Pitești, obținând, în urma ultimelor alegeri locale, unul dintre cele mai bune rezultate și, inclusiv, funcția de viceprimar al municipiului Pitești.

Din prima zi în administrația locală am căutat să pun în aplicare fiecare dintre obiectivele din agenda electorală cu care ne-am prezentat în fața alegătorilor piteșteni.

Sunt un om de echipă, sunt viceprimar ales al PNL cu o agendă și un portofoliu de proiecte pentru care, împreună cu colegii mei liberali, am primit votul piteștenilor.

După un an ca viceprimar pot spune că am cunoștință de toate proiectele importante pentru piteșteni și, mai mult decât atât, m-am implicat direct și personal pentru realizarea lor.

Ca viceprimar ales, mă simt dator ca, atât eu cât și colegii mei consilieri locali ai PNL, să lucrăm pentru continuarea proiectelor începute și pentru ducerea lor la bun sfârșit.

Sunt liberal și voi rămâne liberal.”

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

SPALATORIE MURAY  570×90