930×122 CAPRA 5

adrian sîrbu

Un celebru patron de televiziune sugerează cum poate fi oprită pandemia

Un celebru patron de televiziune din România dă de pământ cu ştirile COVID, sugerează cum poate fi oprită pandemia.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

Contextul este binecunoscut: toate canalele media vuiesc despre numărul de noi cazuri, decese, scenarii multicolore, certificate şi, mai nou, vaccinarea obligatorie.

Realitatea este că nimeni nu se mai ocupă în profunzime de acest subiect. Sunt preluate date de la autorităţi şi transmise, mai departe, oamenilor. Iar opinia publică este revoltată de ceea ce se petrece, fiindcă nimeni nu face lumină în această beznă a minţii provocată de pandemie.

Citiți și: Rafila anunţă că s-a terminat Valul 5

Se vorbeşte despre vaccinare obligatorie, dar vaccinurile dezamăgesc, chiar şi în rândul celor care le susţin. Observăm cum cresc infectările în rândul vaccinaţilor, aşadar eficacitatea anunţată a vaccinurilor nu mai este susţinută de ceea ce se întâmplă în lume.

Adrian Sârbu a vorbit pentru site-ul pe care îl deţine, alephnews.ro, despre cum este tratat subiectul „pandemie” de televiziune.

„În primul rând fără pandemie nu ar mai fi fost pandemie. Pentru tv s-a gasit un subiect foarte hot. Câteva luni nu l-am luat in seamă, și e evident că pentur tv a fost un subiect foarte hot. Dincolo de toate, pandemia a fost foarte reală. Să nu dăm vina pe televiziune. Să vedem ce mai e prin China, cine a scăpat virusul pe acolo și cum am ajuns toți să ne spălăm pe mâini cât nu ne-am spălat toată viața […]”, a spus Adrian Sîrbu.

 

 

Reţinem din afirmaţiile lui Adrian Sârbu un lucru interesant: „cine a scăpat virusul?”

Deşi poate fi catalogată drept o afirmaţie conspiraţionistă, să nu uităm că mai toate crizele, inclusiv cele sanitare, au soluţia la rădăcină. Astfel, cum poate fi oprită pandemia, dacă nu se lucrează la baza problemei?

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3