930X122 MAIA

Bărbat reținut

A condus fără permis și a dat nume fals! A fost arestat!

Update, ora 21:44, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș. Încarcerat după ce și-a terorizat familia

„ În ziua de 20 mai a.c., în urma unor acțiuni operative, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Stolnici, pe numele căruia Judecătoria Pitești a emis, la data de 22.03.2022, un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii, acesta fiind condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, fals în declarații, participație improprie la fals intelectual și participație improprie la infracțiunea de abuz în serviciu.

În cauză, au fost efectuate procedurile necesare încarcerării acestuia.”

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut după ce s-a apropiat de tatăl său

Știrea inițială, ora 22:43

Polițiștii Secției Nr. 3 Politie Pitești, din cadrul biroului de ordine publică, au reușit să dea de urma unui bărbat care s-a sustras mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea.

Polițiștii – Ag. Marc Eduard și Ag. Marin Alexandru, l-au reținut pe individ în cursul acestei seri. Bărbatul era dat în urmărire națională din luna martie.

Cel în cauză are mandat de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis.

 

De asemenea, acesta mai este acuzat și că în momentul în care a produs un accident rutier a folosit o identitate falsă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90