EcoMoto 930×122

autostrada

A FOST AVIZAT PROIECTUL TEHNIC PENTRU SECȚIUNEA 1 A AUTOSTRĂZII SIBIU–PITEȘTI

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au avizat, săptămâna aceasta, în cadrul Consiliului Tehnico-Economic (CTE) de la nivelul companiei, proiectul tehnic pentru secțiunea 1 a viitoarei autostrăzii Sibiu – Pitești (de la Sibiu la Boița).

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Anunțul a fost făcut de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor (MTIC).

„Contractul de proiectare și execuție, cu o valoare de 612.647.863,38 de lei, fără TVA a fost semnat în aprilie 2019 cu cei de la compania Porr Construct SRL. Durata contractului prevede 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție. După această etapă urmează ca antreprenorul să depună documentația necesară obținerii Autorizației de Construire, emisă de MTIC”, se precizează pe pagina oficială a Ministerului Transporturilor.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

(Foto: Facebook – Pentru autostrada Pitești-Sibiu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90