930 x122 grota rece

Drumul Expres Craiova-Pitești

A fost lansată licitația pentru drumul de legătură dintre uzina Ford şi Drumul Expres Craiova – Pitești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat licitația pentru drumul ce face legătura între uzina Ford şi Drumul Expres Craiova – Pitești tronsonul 1.

Citiți și: Cele mai noi date despre „Autostrada Ford”: când se va circula

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 8 septembrie 2021, iar durata contractului este de 89 de luni de la data emiterii ordinului de începere a prestării serviciilor.

Proiectantul va realiza Studiul de Fezabilitate, Proiectul tehnic de execuție inclusiv PAC, Detaliile de execuție, asigurarea Asistenței Tehnice pe parcursul execuției de lucrări și în perioada de garanție a lucrărilor executate pentru obiectivul de investiție DRUM DE LEGATURĂ PENTRU SPORIREA CAPACITĂȚII DE TRAFIC ÎNTRE DN6 (ZONA UZINEI FORD) ȘI DRUMUL EXPRES CRAIOVA PITEȘTI (TRONSONUL 1).

Citiți și: Record! Șofer prins cu 248 km/h pe Drumul Expres Craiova-Pitești

Proiectul va fi finanțat din fonduri europene, valoarea estimată a contractului ridicându-se la 1,26 milioane de lei.

Sursă foto: economica.net

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90