SMART KIDS 930X122

Drumul Expres Craiova-Pitești

Anunțul momentului despre drumul expres Craiova – Pitești

„Miercuri, 10.08.2022, s-a emis autorizația de construire pentru tronsonul 4 din drumul expres Craiova – Pitești și a drumurilor de legătură (km 1+340 – 5+000).”, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Cele mai noi date despre „Autostrada Ford”: când se va circula

Tronsonul 4 reprezintă porțiunea de drum expres care se desfășoară pe teritoriul localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja, județul Argeș (între km 89+300 – km 116+500).

Astfel, asocierea S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. , controlată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – Lider de asociere) va demara lucrările doar pe o parte din întregul tronson.

Citiți și: Record! Șofer prins cu 248 km/h pe Drumul Expres Craiova-Pitești

„Această autorizație este în conformitate cu documentul de autorizare emis în prealabil de CTE CNAIR și valabilitatea ei se întinde pe toată perioada implementării proiectului.

Valoarea lucrărilor autorizate este de 389.240.840,00 lei fără TVA.

Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, termen calculat de la data începerii efective a lucrărilor.

Lucrările de artă, la podurile pentru drumul de legătură, la pasajul pentru nodul rutier, precum și cele de colectare și evacuare a apelor pluviale, hidotehnice și de siguranța circulației reprezintă o parte importantă din acțiunile ce urmează a fi executate conform acestei autorizații.”, mai precizează CNAIR.

Foto principal: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • Dima spune:

    Astazi dimineata la orele 8,30 un accident intre doua masini ( un Duster de culoare alba si o alta masina) petrecut in Budeasa Mica ( Vatarnita) nu a fost nicaieri mentionat cu toate ca masinile pareau serios avariate, politia era prezenta cu trei echipaje…Ce se musamalizeaza aici?

  • Eu spune:

    Ești prea prost . Nu ai citiți subiectul ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3