New Profesional Consult 930 x 122

Drumul Expres Craiova-Pitești

Anunțul momentului despre drumul expres Craiova – Pitești

„Miercuri, 10.08.2022, s-a emis autorizația de construire pentru tronsonul 4 din drumul expres Craiova – Pitești și a drumurilor de legătură (km 1+340 – 5+000).”, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Oficial! Anunțul momentului. Este vorba despre Drumul Expres Craiova – Pitești

Tronsonul 4 reprezintă porțiunea de drum expres care se desfășoară pe teritoriul localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja, județul Argeș (între km 89+300 – km 116+500).

Astfel, asocierea S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. , controlată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – Lider de asociere) va demara lucrările doar pe o parte din întregul tronson.

Citiți și: Când se va deschide drumul expres Craiova-Piteşti

„Această autorizație este în conformitate cu documentul de autorizare emis în prealabil de CTE CNAIR și valabilitatea ei se întinde pe toată perioada implementării proiectului.

Valoarea lucrărilor autorizate este de 389.240.840,00 lei fără TVA.

Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, termen calculat de la data începerii efective a lucrărilor.

Lucrările de artă, la podurile pentru drumul de legătură, la pasajul pentru nodul rutier, precum și cele de colectare și evacuare a apelor pluviale, hidotehnice și de siguranța circulației reprezintă o parte importantă din acțiunile ce urmează a fi executate conform acestei autorizații.”, mai precizează CNAIR.

Foto principal: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Dima spune:

    Astazi dimineata la orele 8,30 un accident intre doua masini ( un Duster de culoare alba si o alta masina) petrecut in Budeasa Mica ( Vatarnita) nu a fost nicaieri mentionat cu toate ca masinile pareau serios avariate, politia era prezenta cu trei echipaje…Ce se musamalizeaza aici?

  • Eu spune:

    Ești prea prost . Nu ai citiți subiectul ?

570×90 MAIA