NOR CURIER 930X122

Drumul Expres Craiova-Pitești

Video: Grav accident de muncă pe șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești

Ieri, 5 octombrie, un grav accident de muncă s-a produs pe șantierul tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești, pe raza comunei Gherceşti.

Citiți și: Cele mai noi date despre „Autostrada Ford”: când se va circula

O grindă din beton s-a prăbușit peste un camion, după ce ar fi fost acroșată cu bena de vehicul.

Citiți și: Record! Șofer prins cu 248 km/h pe Drumul Expres Craiova-Pitești

 

Din fericire, în urma evenimentului, potrivit Main News, șoferul în vârstă de 27 de ani, a scăpat teafăr, înregistrându-se doar pagube materiale.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurala Pieleşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum în lucru, de pe raza comunei Gherceşti, s-a produs un accident.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pe sub pasarela unui drum în lucru, nedeschis circulaţiei, de pe raza comunei Gherceşti, a acroşat cu bena o grindă din beton, care a căzut pe vehicul, provocându-i avarii. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, conducătorul auto refuzând transportul la spital”, a informat IPJ Dolj.

Sursă video: MND

Sursă foto: captură video MND

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • abc spune:

    Frate, daca grinda aia s-a rupt dupa ce a fost lovita de bena camionului, cine dracu mai are curaj sa treaca cu masina pe deasupra unei astfel de grinde cand va fi montata?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3