Donaris 930 x 122

abuz de încredere

A împrumutat o maşină ca să vină până la Pitești, apoi a vândut-o

Un bărbat de 31 de ani a fost reținut de polițiștii Secţiei 3 Poliţie Piteşti după ce a vândut o mașină pe care a împrumutat-o pentru a se deplasat de la Timișoara la Pitești.

Citiți și: Argeș. Încarcerat după ce și-a terorizat familia

Deși trebuia s-o returneze persoanei care i-a încredințat-o, bărbatul a vândut autoturismul contra sumei de 9.500 de euro.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut după ce s-a apropiat de tatăl său

„În ziua de 11 ianuarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteși, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere, și au reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2022, cel în cauză ar fi primit de la persoana vătămată un autoturism, pentru a se deplasa din municipiul Timișoara în municipiul Pitești, urmând ca ulterior să îl returneze, însă cel în cauză a dispus fără drept de bunul în cauză ca fiind al său, în sensul că, în luna august 2022 l-a înstrăinat pentru suma de 9.500 de euro.

În ziua de 11 ianuarie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3