SMART KIDS 930X122

abuz de încredere

A împrumutat o maşină ca să vină până la Pitești, apoi a vândut-o

Un bărbat de 31 de ani a fost reținut de polițiștii Secţiei 3 Poliţie Piteşti după ce a vândut o mașină pe care a împrumutat-o pentru a se deplasat de la Timișoara la Pitești.

Citiți și: Director de stat, reținut de DNA. A cerut mită 350.000 euro de la un om de afaceri

Deși trebuia s-o returneze persoanei care i-a încredințat-o, bărbatul a vândut autoturismul contra sumei de 9.500 de euro.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Bătaie, noaptea, lângă o sală de jocuri de noroc!

„În ziua de 11 ianuarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteși, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere, și au reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2022, cel în cauză ar fi primit de la persoana vătămată un autoturism, pentru a se deplasa din municipiul Timișoara în municipiul Pitești, urmând ca ulterior să îl returneze, însă cel în cauză a dispus fără drept de bunul în cauză ca fiind al său, în sensul că, în luna august 2022 l-a înstrăinat pentru suma de 9.500 de euro.

În ziua de 11 ianuarie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3