930×122 POSADA 5

decedat

A murit fondatorul unui lanţ important de magazine

A murit fondatorul unui lanţ important de magazine. Este vorba despre prof. Götz W. Werner, cel care a înfiinţat primul magazin DM, în 1973.

Citiți și: Doliu în Argeș. Un cunoscut profesor a murit!

Magazinele DM sunt prezente de ani buni și în Pitești, cel mai important se află în centrul orașului.

Citiți și: Piteşti: Bărbat căzut ca secerat. A murit în stradă

Afaceristul a decedat la vârsta de 78 de ani, marţi dimineaţă (8 februarie a.c.).

 

 

„Götz W. Werner s-a născut la Heidelberg în 1944, ca fiu al unui droghist. Cea mai mare dorință a lui a fost să devină într-o zi el însuși droghist și să fie cât mai aproape de clienți.Familia lui transmite că a fost din ce în ce mai slăbit în ultimele luni, astfel că a fost nevoit să-și restrângă tot mai mult activitățile din motive de sănătate. A îndurat ce i se întâmpla cu mare curaj. Fiul său, Christoph Werner, CEO al dm, a declarat că tatăl și mentorul său a murit în pace, iar el și familia sunt într-un doliu profund și tăcut.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar de atunci s-a extins în 14 țări: Austria, România, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3.800 de magazine și 66.000 de angajați în Europa. În România, lanțul de magazine este prezent de mai mult de 14 ani, timp în care a evoluat constant, fiind în continuă expansiune, cu peste 1 000 de angajați și 120 de magazine active”, transmite agenţia PRbeta care reprezintă dm.

(Foto principal: descriptiv / Sursa foto: Getty Images)

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3