EcoMoto 930×122

decedat

A murit fondatorul unui lanţ important de magazine

A murit fondatorul unui lanţ important de magazine. Este vorba despre prof. Götz W. Werner, cel care a înfiinţat primul magazin DM, în 1973.

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

Magazinele DM sunt prezente de ani buni și în Pitești, cel mai important se află în centrul orașului.

Citiți și: Bărbat găsit mort, în apartament, de pompierii piteșteni

Afaceristul a decedat la vârsta de 78 de ani, marţi dimineaţă (8 februarie a.c.).

 

 

„Götz W. Werner s-a născut la Heidelberg în 1944, ca fiu al unui droghist. Cea mai mare dorință a lui a fost să devină într-o zi el însuși droghist și să fie cât mai aproape de clienți.Familia lui transmite că a fost din ce în ce mai slăbit în ultimele luni, astfel că a fost nevoit să-și restrângă tot mai mult activitățile din motive de sănătate. A îndurat ce i se întâmpla cu mare curaj. Fiul său, Christoph Werner, CEO al dm, a declarat că tatăl și mentorul său a murit în pace, iar el și familia sunt într-un doliu profund și tăcut.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar de atunci s-a extins în 14 țări: Austria, România, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3.800 de magazine și 66.000 de angajați în Europa. În România, lanțul de magazine este prezent de mai mult de 14 ani, timp în care a evoluat constant, fiind în continuă expansiune, cu peste 1 000 de angajați și 120 de magazine active”, transmite agenţia PRbeta care reprezintă dm.

(Foto principal: descriptiv / Sursa foto: Getty Images)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3