Donaris 930 x 122

condamnat

A refuzat munca în folosul comunităţii şi a primit cu executare

Este, fără doar şi poate, o situaţie mai rar întâlnită, din moment ce suspendarea executării pedepsei şi trimiterea la muncă în folosul comunităţii poate fi percepută ca o clemenţă a judecătorilor.

Citiți și: Când și cum se ,,șterge” trecutul unui condamnat?

Ei bine, pentru un tânăr din Bughea de Jos, numit O.G.R. şi în vârstă de 23 de ani, această clemenţă nu l-a făcut să-şi schimbe comportamentul şi a continuat să încalce legea, neprezentându-se la muncă, aşa cum se stabilise prin sentinţă. Judecătorii nu au avut ce-i face şi i-au aplicat o pedeapsă cu executare.

Astăzi, tânărul a ajuns la puşcărie, după ce poliţiştii au pus în executare mandatul emis de Judecătoria Câmpulung.

Citiți și: CONDAMNAREA GREA PENTRU UN ŞOFER CARE A CONDUS FĂRĂ PERMIS

IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

„Bărbatul fusese condamnat de către Judecătoria Câmpulung la pedeapsa închisorii pentru 55 de zile, ca urmare a săvârșirii  infracțiunii de încăierare și a neprestării zilelor de muncă în folosul comunității.”

O.G.R. a fost încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • jdjfj spune:

    si dragnea fura milioane de euro si iese dupa 2 ani, asta ia cu executare pt 2 lei , welcome to romania 3rd world country

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3