930×122 CAPRA 5

condamnat

PEDEPSIT BLÂND ÎN GERMANIA, UN HOŢ NOTORIU DIN COMUNA BUDEASA A FOST ÎNFUNDAT DE TRIBUNALUL ARGEŞ

Poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privindu-l pe Vasile C., bărbat de 30 de ani, din Budeasa, condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență*. Bărbatul a fost încarcerat.

Citiți și: Când și cum se ,,șterge” trecutul unui condamnat?

Acesta fusese anterior condamnat de Judecătoria Munchen pentru săvârşirea a şase infracţiuni de furt calificat, prev. de art. 242 I, 243 teza 2 punctul 2 şi 3, 25 II, 53 din Codul penal, la pedeapsa totală de 1 an şi 4 luni închisoare a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere pe un termen de 3 ani.

* Promisiunea, oferirea sau darea de bani sau alte foloase, direct sau indirect, unei persoane care are influență sau lasă să se creadă că are influență asupra unui funcționar public, pentru a-l determina pe acesta să îndeplinească, să nu îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau să îndeplinească un act contrar acestor îndatoriri, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Citiți și: În floarea vârstei, la puşcărie! A condus de două ori fără permis

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3