930 x122 grota rece

accident rutier

Accident cu victime și mașini făcute praf, în Centru, la Rectorat

Update, ora 22:44, ISU Argeș transmite: „Trei autoturisme implicate, dintre care unul parcat, și 4 victime din cei cinci ocupanți ai celor două autoturisme.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Victimele sunt conștiente, de sex masculin, cu vârstele în jurul a 20 de ani și au fost transportate la spital de către echipajul SMURD și alte trei echipaje SAJ sosite la fața locului.”

În urmă cu puțin timp, un alt accident rutier s-a produs în municipiul Pitești, în zona Rectorat.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Conform primelor informații, trei autoturisme au intrat în coliziune.

În urma impactului, există trei victime care au nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului sunt pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, alături de un echipaj SAJ.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Syncopat spune:

    Ar fi bun un reportaj despre cat sta politia pe strada: in punct fix, sau patrulare, mai ales seara. Bine, nici ziua nu e vreo diferenta…

  • Satan spune:

    Ar fi bun un reportaj despre cum se roaga romanul la masina si o pupa ca pe icoana, bine nu ca ma deranjeaza pe mine, dar incep si eu sa-mi pierd necredinciosii in favoarea masinii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90