NOR CURIER 930X122

accident rutier

Accident cu victime și mașini făcute zob!

Update, 8 mai, ora 07.38: IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că, un bărbat de 66 de ani, din Băbana, care ieșea de pe un drum comunal în DJ 702C, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, posibil pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Bogați, care se deplasa pe DJ 702C, din direcția Leordeni spre Bogați.

În urma coliziunii au suferit leziuni conducătorul primului autoturism, de 66 de ani, precum și pasageră dreapta față din același autoturism, respectiv femeie de 56 de ani, din Băbana, care au fost transportați la spital.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Bărbatul de 66 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită stării medicale, iar celălalt conducător auto a fost testat, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.”

Știrea inițială, 7 mai, ora 18.19

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe DJ 702C, pe raza localității Bogați.

Potrivit primelor informații două mașini sunt implicate.

Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni sunt la fața locului pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor și eliberarea părții carosabile.

În urma accidentului două persoane au fost rănite, bărbat și femeie, pentru care pompierii au efectuat manevre de descarcerare în vederea extragerii. Cele 2 persoane au fost preluate în stare de conștiență de către paramedicii SMURD și un echipaj SAJ, transmite ISU Argeș.

De asemenea, echipajul SMURD transportă la spital un bărbat cu vârsta de 67 de ani, care acuză dureri în zona toracelui, potrivit aceleiași surse.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90