930 x122 grota rece

accident rutier

Accident grav: Victimă inconștientă! A lovit un stâlp și a căzut cu mașina într-un canal

Seara trecută, aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Mioveni au intervenit în localitatea Micești în cazul unui accident rutier în care un autoturism a lovit un stâlp de beton și a ajuns într-un canal adânc de aproximativ 2 m, transmite ISU Argeș.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

La fața locului, pompierii au procedat la extragerea unei singure persoane din autoturism, un bărbat de 27 de ani, care a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, în stare de inconștiență.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

Victima era singură în autoturism și nu reacționa la stimuli.

Pentru prevenire unui posibil incendiu s-au luat măsurile specifice.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din comuna Micești, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localității de domiciliu, din direcția Mărăcineni spre Micești, care nu posedă permis de conducere, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, în urma coliziunii fiind proiectat într-un canal betonat.

Potrivit IPJ Argeș, în cauză a fost întocmit dosar penal conform conform art. 335 și 196 din Codul Penal (conducere fără drept și vătămare corporală din culpă), iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3