Donaris 930 x 122

accident rutier

Accident grav: Victimă inconștientă! A lovit un stâlp și a căzut cu mașina într-un canal

Seara trecută, aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Mioveni au intervenit în localitatea Micești în cazul unui accident rutier în care un autoturism a lovit un stâlp de beton și a ajuns într-un canal adânc de aproximativ 2 m, transmite ISU Argeș.

Citiți și: Argeș: Copil de 6 ani, rănit într-un accident! A ajuns la spital!

La fața locului, pompierii au procedat la extragerea unei singure persoane din autoturism, un bărbat de 27 de ani, care a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, în stare de inconștiență.

Citiți și: Pitești: Accident grav după Cornul Vânătorului

Victima era singură în autoturism și nu reacționa la stimuli.

Pentru prevenire unui posibil incendiu s-au luat măsurile specifice.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din comuna Micești, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localității de domiciliu, din direcția Mărăcineni spre Micești, care nu posedă permis de conducere, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, în urma coliziunii fiind proiectat într-un canal betonat.

Potrivit IPJ Argeș, în cauză a fost întocmit dosar penal conform conform art. 335 și 196 din Codul Penal (conducere fără drept și vătămare corporală din culpă), iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90