Donaris 930 x 122

comuna oarja

Argeş: Protest în stradă anunţat pe Facebook. „Toţi şoferii trebuie să ştie”

Protest în stradă anunţat pe Facebook.

Citiți și: Un nou drum între două județe extrem de importante!

Se anunţă o acţiune de amploare la Oarja, sâmbătă, după ce localnicii au ajuns la capătul răbdării. Aceştia au solicitat reparaţii la drumul DJ 503, dar de fiecare dată autorităţile judeţene nu au făcut decât să astupe gropile cu pământ – spun oamenii.

Potrivit ultimului comunicat emis de CJ Argeş, respectivul drum NU este cuprins în lucrările programate în această perioadă, până pe 20 august.

Citiți și: Noutate pe Autostrada A1, București-Pitești. Este o investiție vitală

Urmează, aşadar, protestul.

 

 

„Rolul acestei manifestări este pentru toți participanții la drum, Consiliul Județean ştie decât sa ne plombeze drumul cu pământ și sa facă promisiuni. În condițiile acestea chiar nu se mai poate!”, este mesajul unuia dintre organizatori.

Pe Facebook, oamenii din Oarja îşi varsă amarul prin imagini cu pagubele produse maşinilor din cauza acestor cratere din asfalt.

 

 

Oamenii vor ca situaţia să fie cunoscută la nivel naţional şi s-au gândit şi cum să iasă în evidenţă.

„Bine ar fi să plantăm pomi, crengi de pomi în fiecare groapă”, a comentat un alt localnic din Oarja.

(Foto: Facebook – Gabriel P.)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

11 comentarii

  • Florin spune:

    Toată conducere CJ sa plece sa lase pe alti care vor să facă ceva pentru cetățeni ,Au salarile prea mici

  • Tănase Cristian spune:

    Păi votați PSD mereu. Asa o sa fie drumurile distruse ca ei!

  • Gabriel spune:

    Situatia este una destul de nasoala… Au avut fonduri si si-au impartit banii cum au vrut. Acum nu mai sunt fonduri si vor sa dea afara din angajati. Dar nu de la birouri, ci din randul celor care muncesc. Pai ce pretentii sa avem de la hotii astia? Scosi in drum si rupt de oase…

  • Petre Ioana spune:

    Clar . Cei de la consiliu județean au explicat ca nu au fonduri .Aceasta problema Nu se rezolva decât in instanța cu fapte concrete .Mașinii avariate ..Cineva care trebui sa ea taurul de coarne sa se ocupe și sa nu mai credem in promisiunile lor .Este bine o întîlnire cu toți cei care au masini sa ajungeți la o înțelegere comuna

  • adad spune:

    mure psd, arges e zona rosie din 47 incoace, despre ce vorbim…

  • Ionel spune:

    Ce se intampla cu drumul cel mai prost din Argeș, DJ 508 dintre Teiu si Negrasi sa asfaltat 1Km. Si sau oprit lucrările?

  • Cristina spune:

    ȘI DRUMULCOCU CĂTRE UDA ESTE LA FEL DE PROST DE ANI DE ZILE ,DE CE NU SE OCUPĂ NIMENI ȘI DE ACEST DRUM , DOMNUL PRIMAR DIN COCU DOARME DE ATÂȚIA ANI , NE-AM RUPT MAȘINILE PE ACEST DRUM , NU MAI FURAȚI , FACEȚI CEVA ȘI PENTRU POPULAȚIA NOASTRĂ

  • Daniel spune:

    Domnilor din CJ să mergeți pe acest drum COCU- UDA să vedeți cum arată , este groapă lângă groapă , neasfaltat , când plouă nu vezi gropile și mulți locuitori și-au distrus mașinile pe acest drum , la fel și Domnul primar din COCU poate își face timp și iese la plimbare să vadă cum arată acest drum

  • Alina spune:

    Între timp, CJ a venit cu precizări, scuze și mai ales explicația aiuritoare că s-au împotmolit în niște cadastre și suprapuneri ale drumului cu unele proprietăți 🤦🤦🤦. Tine-ne Doamne, poate apucam sa și vedem drumul asta făcut!!!
    Și dacă ar fi doar asta problematic…. Din 3 variante posibile, știute de toți cei care fac naveta sau locuiesc în zona, toate trei sunt praf, unul mai peticit decât altul, uneori ai impresia că participi la vreo cursa de off-road!

  • Ionut spune:

    Votați PSD în continuare și o să avem drumuri , căi ferate, poduri ,de toate ! De pasarela de pe lânăriei se mai aude ceva ?

  • Marius spune:

    Bine ar fi ca cei de la Județ PSD sa de a fonduri pentru an alte zone se rezolva drumurile si s au rezolvat iar aici de ce nu se poate ?? !! Gândiți va bine ce faceti cu oamenii…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA