930×122 CAPRA 5

arefu

BANI MAI MULȚI PENTRU CETATEA POENARI

Mâine este programată să aibă loc o ședință ordinară a Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Cu acest prilej va fi supus dezbaterii și aprobării și un proiect finanțat în special din fonduri europene privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție – actualizată – pentru proiectul de conservare și consolidare a Cetății Poenari.

Contractul de finanțare a fost semnat încă din 14.03.2018.  Procedura achiziției serviciilor de proiectare şi de realizare a execuţiei lucrărilor s-a derulat pe o perioadă de 10 luni, din luna iulie 2018 până în luna aprilie 2019, respectiv până la semnarea contractului cu operatorul economic desemnat câștigător. Contractul a fost reziliat însă reziliat de drept ca urmare a nedepunerii Garanției de bună execuție, așa că procedura va fi reluată.

Citiți și: Un piteștean şi-a scrijelit numele pe zidul cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia. Riscă dosar penal!

Ca urmare a actualizării documentației, prețurile materialelor de construcții și costurile cu forța de muncă fiind mai mari, valorea totală a proiectului este de 24.371.090 de lei cu TVA, față de 10.772.936 de lei cu TVA. Valoarea cheltuielilor neeligibile este de 14.526.635 de lei cuTVA, față de 928.479 de lei cu TVA.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90