930×122 CAPRA 5

bază sportivă

BUDEASA: PRIMARUL RACHIERU A DAT ORDIN DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR LA BAZA SPORTIVĂ

La începutul anului, primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru, anunța, printre altele, pentru 2020, o nouă investiție în comună: modernizarea terenului de fotbal din satul Gălășești, un proiect cu fonduri europene, derulat prin Grupul de Acțiune Locală (amănunte despre proiectele prevăzute pentru acest an, AICI).

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Proiectul a fost scos la licitație de Primăria Budeasa în sistemul electronic naţional de achiziţii publice, iar de săptămâna trecută a intrat în linie dreaptă:

„Am dat  ordinul de începere a lucrărilor la baza sportivă. Cred că în două-trei saptămâni începem lucrarea”, a declarat, pentru ePitești.ro, primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru (foto).

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Potrivit edilului, investiția depășește 581.000 de lei fără TVA și vizează modernizarea şi dotarea bazei sportive, inclusiv prin amenajarea de tribune și vestiare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90