NOR CURIER 930X122

autostrada pitesti-sibiu

CINE VĂ MAI CREDE? DĂNCILĂ, ANUNȚ LA DACIA DESPRE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU

UPDATE (ORA 14:35): Aflată în vizită la Automobile Dacia, Viorica Dăncilă a anunțat că a trimis Corpul de Control al prim-ministrului să verifice de ce întârzie proiectul construirii viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu, cerută de ani și ani de zile și de conducerea de la Dacia: „Am trimis Corpul de Control al prim-ministrului pentru a verifica (sic!) care sunt obstacolele, dacă ele într-adevăr există, dar și pentru a avea o imagine clară, pentru a înlătura anumite obstacole în calea efectuării acestei autostrăzi. Sper să primesc răspunsul cât mai repede.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Am înțeles că pe tronsonul 3 sunt câteva probleme geologice. Aș vrea să văd care sunt aceste probleme, pentru a putea găsi o soluție rapidă.

Sunt convinsă că oamenii nu mai au răbdare, că oamenii își doresc autostrăzi în România și trebuie să vedem care sunt obstacolele care stau în calea construirii autostrăzilor, în afară de resursele financiare. (…) Știm că unele obstacole sunt reale, nu vreau să bănuiesc pe nimeni de lucruri ascunse, dar au existat și obstacole care nu erau pliate pe realitate. Știm de acei urși care nu existau, de acei lilieci care, iarăși, nu existau și acest lucru ne face să fim mult mai atenți și să încercăm să revigorăm un pic lucrurile.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

Părerea mea este că toți cei care au blocat sau care vor bloca de acum încolo trebuie să plece acasă. Pentru că nu există o justificare ca să încerci să blochezi proiecte atât de importante, fie ele de infrastructură, fie şi alte proiecte.”, a spus Viorica Dăncilă. Cine vă mai crede?!

Viorica Dăncilă, primită în Argeș cu pâine și magiun. Cu puțin timp în urmă, prim-ministrul Viorica Dăncilă și-a început vizita în Argeș, vizită de câteva ore pe care o face pe parcursul zilei de astăzi.

Prima oprire a premierului este la Fabrica de magiun din Topoloveni. Gazdele au întâmpinat-o nu cu pâine și sare, așa cum se procedează în mod tradițional, ci cu pâine și magiun.

Programul oficial mai include, de la ora 14, o vizită la uzina Automobile Dacia din Mioveni și, de la ora 15, la Institutul de Cercetări Nucleare (ICN) Mioveni.

Amintim că în timpul vizitei în Pitești din aprilie anul acesta a Vioricăi Dăncilă am asistat la scene ca decupate din fosta epocă Ceaușescu, scene care au provocat reacții vehemente din partea opiniei publice (subiectul pe larg și imagini, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90