SMART KIDS 930X122

fum inecacios in pitesti

COMISARII GĂRZII DE MEDIU VERIFICĂ LOCUL INCENDIULUI CARE A SUFOCAT PITEŞTIUL

La această oră, comisari ai Gărzii de Mediu Argeş, alături de pompieri ISU Argeş, efectuează verificări în Piteşti, în capătul de nord al străzii Depozitelor, acolo unde s-a produs un incendiu de vegetaţie uscată (detalii, AICI).

Citiți și: Argeș. Doliu la Garda de Mediu!

Comisarul Gheorghe Râpeanu ne-a relatat telefonic că verificările sunt abia la început, fiindcă la această oră deşi nu mai sunt flăcări, fumul mocneşte în zonă şi există posibilitatea ca focul să se reaprindă.

„Suntem în zonă, focul este stins, însă fumul mocneşte în continuare. Momentan, autorii sunt necunoscuţi. Terenul, neîmprejmuit şi fără pază, este un domeniu public care ţine din câte cunosc de Primăria Piteşti. Ce pot să vă spun este că mi se pare grav că focul s-a extins pe o suprafaţă mare, de aproximativ 2 hectare. Intervenţia pompierilor s-a desfăşurat cu dificultate din pricina gropilor. În paralel, am primit mai multe telefoane de le cetăţeni, îngrijoraţi că focul ar putea ajunge la clădiri învecinate. Oamenii au înţeles situaţia, mai departe ţinem legătura cu ISU şi încercăm să aflăm cine a dat foc.”, ne-a declarat comisarul.

Citiți și: Alertă! Pește ucigaș Piranha, găsit în apele noastre

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA