930 x122 grota rece

budeasa

COMUNA ARGEȘEANĂ ÎN CARE EDUCAȚIA ARE PRIORITATE. APARE O NOUĂ GRĂDINIȚĂ

Comuna argeșeană în care educația are prioritate. Apare o nouă grădiniță. O grădiniță cu program normal va fi construită în satul Calotești al comunei argeșene Budeasa. Investiția va fi realizată în colaborare cu Ministerul Educației Naționale. În cea mai recentă ședință a Consiliului Local Budeasa a fost votat și aprobat studiul de fezabilitate pentru acest viitor proiect.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Proiectul face parte dintr-un program național în urma căruia vor fi construite 15 grădinițe în județele Argeș, Călărași, Dâmbovița și Ialomița.

”Suntem într-un parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, este un program mai mare prin POR (n.r. – Programul Operațional Regional), sunt mai multe localități din mai multe județe, printre care și Budeasa.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

În ședința trecută de Consiliu Local s-a aprobat studiul de fezabilitate, am depus toate avizele și toate actele necesare. Așteptăm acum ca cei de la minister să semneze contractul de finanțare cu cei de la Călărași, cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia”, precizează pentru ePitești primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihai Rachieru (foto), chestionat pe marginea acestui subiect.

Valoarea totală a investiției, cu tot cu TVA, se va ridica la circa 1.500.000 de lei, dintre care în jur de 292.000 de lei vor proveni de la bugetul local al comunei Budeasa.

”Dacă am posibilitatea să fac o nouă grădiniță, de ce nu? Pentru mine, prioritate înseamnă învățământ. Creștem copii frumoși și sănătoși din toate punctele de vedere și vom avea o țară frumoasă și sănătoasă”, adaugă primarul din Budeasa.

Termenele de execuție urmează să fie stabilite. Durata de realizare a investiției este de 12 luni, conform proiectului de hotârâre aprobat în ședința Consiliului Local Budeasa.

Amintim că și în anii precedenții în comuna Budeasa au fost inaugurate grădinițe (detalii, AICI sau AICI) sau realizate investiții în unitățile de învățământ.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3