Donaris 930 x 122

containere

CONTAINERE ÎNGROPATE LA PITEȘTI

Primarul Ionică și viceprimarul Tudosoiu au participat astăzi la debutul recepției proiectului „Containere îngropate pentru colectare deșeuri municipale în municipiul Pitești”.
Proiectul a demarat în 2018 și a avut ca obiectiv construirea a 27 de platforme în care sunt incluse 67 de containere în cartierele Prundu, Craiovei și Războieni. Capacitatea fiecărui container nou este de 5 mc, înglobând capacitatea a 5 containere clasice. Valoarea proiectului implementat și recepționat astăzi este de 4,2 milioane lei, fără TVA.
„În etapa a doua, intenționăm să extindem construirea acestor platforme în cartierul Trivale cu încă 40 de containere noi. Mărturisesc faptul că sunt extrem de bucuros că astăzi am avut ocazia de a vedea încă un proiect important pentru piteșteni dus la bun sfârșit.”, a spus viceprimarul Tudosoiu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90