EcoMoto 930×122

corbi

CORBI: EVENIMENT CU TRADIȚIE

Corbi: eveniment cu tradiție. Aflat la cea de-a XIV-a ediție, evenimentul ”Întâlnirea fiilor satului Poienărei” va avea loc în acest an sâmbătă, 19 august.

Citiți și: Argeș. Un om de 70 de ani s-a luptat cu ursul pentru a-și apăra gospodăria!

Ca de fiecare dată, evenimentul se anunță ca fiind unul de excepție. Toții fiii satului se întorc acasă pentru a se bucura de prezența celor dragi. Totodată, cu acest prilej, sunt omagiați martirii luptei anticomuniste.

Iată programul:

Citiți și: O NOUĂ SALĂ DE SPORT ÎN ARGEŞ

–  10:30- Slujbă Biserica Poienărei;

– 13:00 – Parada Portului popular și a formațiilor participante, prezentarea invitaților

–  13:30 – Vizitare muzeu ”Constantin Samoilă”

– 14:00 – Spectacol folcloric susținut de formațiile invitate, petrecere populară

De precizat faptul că ediția cu numărul XIV a evenimentului ”Întâlnirea fiilor satului Poienărei” este legată de această dată de un proiect RePatriot, ”Zilele Diasporei”. Proiectul se desfășoară în aproximativ 20 de localități din România, printre care și Corbi.

Evenimentele ”Zilele Diasporei” își propun să aducă românii din afara granițelor mai aproape de comunitătile în care s-au născut.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90