EcoMoto 930×122

    termoficare_debransare

    Drum cu folos la Ministerul Administraţiei şi Internelor

    Primarul Tudor Pendiuc, secretarul municipiului Iosiv Cerbureanu şi directorul SC Termo Calor Confort SA, Aurelian Niţă, au fost miercuri, 19 septembrie 2012, la Bucureşti unde s-au întâlnit cu reprezentanţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor. În prima parte a deplasării, Tudor Pendiuc şi Iosiv Cerbureanu s-au întâlnit cu chestorul Ion Stoica, fostul şef al Poliţiei Argeş, în prezent secretar de stat în MAI, cu care au abordat două teme.

    Prima a fost legată de clarificarea situaţiei blocului G1 din Tudor Vladimirescu (blocul „fantomă” dintre şinele de cale ferată), astfel încât Primăria să poată investi aici sume din bugetul local sau în parteneriat cu firme private.

    A doua temă a fost legată de începerea unor demersuri pentru preluarea a circa 6.000 de mp din terenul Jandarmeriei din Trivale (care până în 1992 a aparţinut tot Primăriei) şi pe care autorităţile locale vor să extindă baza de agrement aflată acum în construcţie lângă parc.

    În a doua parte a deplasării, Pendiuc, Cerbureanu şi Niţă s-au întâlnit cu un alt secretar de stat pentru a obţine sprijin în vederea suportării de către Termo Calor a preţului combustibililor necesari pentru prepararea agentului termic.

    Deja Guvernul a alocat 3,5 milioane de lei pentru construirea de centrale termice de cartier la Piteşti.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3