930×122 CAPRA 5

asociatii de proprietari

ÎN ATENȚIA TUTUROR ASOCIAȚIILOR DE BLOC DIN PITEȘTI

Echipele de lucrători ale municipalității vor continua și astăzi montarea de dispensere în scările blocurilor de locuințe din Pitești.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

„Pentru eventualele situații în care apar disfuncționalități (recipiente defecte) sau se epuizează soluția înainte de realimentarea programată, rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari să anunțe Primăria Pitești la numărul de telefon 0248.984 pentru a interveni prompt în remedierea acestor probleme.

Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni”, transmite Primăria Pitești în atenția tuturor asociațiilor de bloc din municipiu.

Citiți și: Sprijin financiar pentru cei care stau la bloc!

Amintim că acțiunea a început pe 1 aprilie 2020 și are în vedere dotarea corespunzătoare în acest sens a tuturor celor 3.700 de scări de bloc din municipiu (subiectul pe larg, AICI).

Potrivit articolului 6 al Ordonanței Militare nr. 4/29 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19:

(1)Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.

(2)Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90