Donaris 930 x 122

asociatii de proprietari

ÎN ATENȚIA TUTUROR ASOCIAȚIILOR DE BLOC DIN PITEȘTI

Echipele de lucrători ale municipalității vor continua și astăzi montarea de dispensere în scările blocurilor de locuințe din Pitești.

Citiți și: Care sunt simptomele noii tulpini COVID?

„Pentru eventualele situații în care apar disfuncționalități (recipiente defecte) sau se epuizează soluția înainte de realimentarea programată, rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari să anunțe Primăria Pitești la numărul de telefon 0248.984 pentru a interveni prompt în remedierea acestor probleme.

Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni”, transmite Primăria Pitești în atenția tuturor asociațiilor de bloc din municipiu.

Citiți și: Situația epidemiologică din județul Argeș, 27 noiembrie

Amintim că acțiunea a început pe 1 aprilie 2020 și are în vedere dotarea corespunzătoare în acest sens a tuturor celor 3.700 de scări de bloc din municipiu (subiectul pe larg, AICI).

Potrivit articolului 6 al Ordonanței Militare nr. 4/29 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19:

(1)Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.

(2)Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441